Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Επιτέλους νέοι υπολογιστές !!!


Παρότι ο κανονισμός Λειτουργίας για το μάθημα "Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)", το γνωστό δηλαδή μάθημα της Πληροφορικής, έχει συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο χρήσης, οργάνωσης και λειτουργίας, στην πράξη πάρα πολλά εργαστήρια αποτελούνται από παλιούς υπολογιστές και έχουν διάφορα τεχνικά προβλήματα.τα οποία δυσχεραίνουν την αποτελεσματική διδασκαλία του μαθήματος. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας λοιπόν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του (ενώ αφορά χέρια άλλων αρμόδιων φορέων) και να βελτιώσει το εργαστήριό μας. Μετά από αυτήν την παρέμβαση του Συλλόγου είναι εγκατεστημένοι 6 νέοι υπολογιστές με ηχεία και με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Σαν εκπρόσωπος του εργαστηρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά αύτήν την ενέργεια η οποία ήταν καταλυτική για την αναβάθμιση και την καλύτερη διεξαγωγή του μαθήματος. Φυσικά οι μαθητές του σχολείου είναι κατενθουσιασμένοι και σας στέλνουν δύο καρτούλες που δημιούργησαν κατα τη διάρκεια του μαθήματος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: